Lucky Angler – ett snöigt äventyr under ytan

Koppla bort från den stressiga vardagen en stund och prova på att spela Lucky Angler. Lucky Angler är en spelautomat som är utvecklad av spelutvecklarna Net Entertainment. Spelet fungerar som de flesta andra slots men har ett roligt fisketema. Spelautomaten har fem kolumner med tre symboler i varje kolumn. Eftersom temat är isfiske är symbolerna fiskar av olika slag. Spelet har riktigt snygg grafik och även roliga specialfunktioner. I spelet finns de vanliga symbolerna A, K, Q, J och 10 men även olika fiskar som har olika värde. Det gäller, precis som vanligt, att få minst tre lika symboler för att få vinst. Lucky Angler har en Wildsymbol som ersätter alla andra symboler för att ge dig så stora vinstchanser som möjligt.

Det snygga med just Lucky Angler Wildsymbol är att den liksom fryser till is och hänger sedan kvar ytterligare ett snurr för att hitta smarta vinstvägar. Förutom Wildsymbolen finns ytterligare en specialfunktion, nämligen Scattersymbolen. Scattersymbolen kan ge dig mängder av free spins beroende på hur många symboler du får upp. Tre Scatter ger dig tio free-spins, fyra symboler ger dig femton och fem Scattersymboler gör att du kammar hem hela tjugo stycken free-spins.

Spela Lucky Angler i mobilen

För att få en roligare vardag är onlinespel perfekt. Idag kan du nämligen spela både slots, Poker och andra spel direkt i mobilen. Lucky Angler fungerar perfekt i din smartphone och gör att du kan spela på bussen, mellan möten eller på tågresan. Att spela slots innebär att du när som helst kan vinna enorma pengar. Detta gör såklart att din vardag blir mer spännande och mycket roligare. Lucky Angler är ett jättebra spel eftersom du faktiskt kan få provspela det helt gratis. Att få testköra slots är alltid bra eftersom du får en chans att i lugn och ro lära dig reglerna. Även om reglerna är lätta känns det tryggt att få bli varm i kläderna innan du börjar satsa pengar.

Lucky Angler är en rolig slot som du kan spela hemma